Villkor och info

Du måste ha fyllt 18 år för att handla i butiken. Genomförd beställning medför att du godkänner våra köpvillkor och att du samtycker till att dina uppgifter registreras i vårt kundregister.

Hantering av personuppgifter GDPR
För oss på Gran Swedish Design har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt sätt. Därför välkomnar vi GDPR (General Data Protection Regulation)- en ny EU-förordning som börjar gälla den 25 maj 2018 och som är till för att skydda dina personuppgifter. När du handlar av oss godkänner du att dina uppgifter hamnar i våra faktureringsprogram. Dessa uppgifter kommer inte användas i något annat syfte än för att hantera din beställning. Vill du bli borttagen från vårt faktureringsregister så hör av dig till oss.

Produktinformation
Tänk på att det kan vara svårt att exakt återge färger på foton på bildskärmen. Mönstret på plättar, löpare, mellan- och babyfilten varierar lite beroende på vilken del av väven som används.

Beställning
När du genomfört din beställning skickas en orderbekräftelse till den angivna mailadressen. Kontrollera att du angivit rätt adress. Glöm inte att ange mobilnummer för avisering.

Ibland kan det hända att lagersaldot inte stämmer på grund av att någon vara har blivit såld i den fysiska butiken och lagret inte hunnit uppdateras.

Priser
Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående avisering.

Betalningssätt
Du kan välja mellan att betala mot förskottsfaktura eller swish.

Frakt
Vi skickar med Postnord. Fraktkostnaden anges särskilt vid varan.

Leverans
Din beställning skickas så snart som möjligt, vanligen inom en vecka. Gäller annan leveranstid står det angivet vid respektive produkt.

Ångerrätt
Du har rätt till 14 dagars öppet köp enligt Konsumentköplagen. Gäller ej specialbeställningar. Kontakta oss via mail innan du gör en eventuell retur. Varan skall returneras i oanvänt skick och välemballerad. Vid retur står du själv för fraktkostnaden. Om varan skadas eller kommer bort vid retur är du ansvarig. Vi löser inte ut varor som skickats mot postförskott.

OBS! Ingen returrätt på nedsatta varor!

Ej uthämtade varor
Har ni missat att hämta ut paketet så det hunnit skickas tillbaka till oss och ni vill att vi skickar igen så debiteras ni en ny frakt på 200:-.

Skador
Vid skador på paketet skall du omedelbart göra en skadeanmälan till transportören.

Företagsuppgifter
Gran Swedish Design AB
Basgränd 2F
856 44 Sundsvall
070-395 76 59/072-746 44 16

Företaget innehar F-skattsedel med org. nr 559186-5729
info@granswedishdesign.se